mandag 17. desember 2012

Poppelbrød / Karamellspon

Karamellspon har i svigerfamilien min fått ett nytt navn, Poppelbrød. Det var min svoger som i sin spede barndom begynte å kalle dem det, av den enkle årsak at de "poppet" da de stekte. :-)

Her er oppskrifta:
2 dl havregryn (små)
2 dl sukker
2 dl mel
1/2 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker
1,5 dl smeltet smør

1/2 dl sirup
1/2 dl fløte

Slik gjør du:
  • Bland alt det tørre
  • Hell i smeltet smør, sirup og fløte.
  • Legg små klatter på platen med bakepapir (Ikke større enn en halv te-skje).
Stekes på ca. 225*C til de blir gyldenbrune (ca.2-3 minutter). Dette skjer FORT, så pass på! ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren. :-)