tirsdag 20. november 2012

Risboller

Ingredienser (ca. 15 stk):
200 g kokosfett/delfiafett
1 pl kokesjokolade
3 ss kaffe
1 egg
3 ss sukker
ca. 7 dl puffet ris

Slik gjør du:

  • Smelt fettet.
  • Smelt sjokoladen i kaffen. Bland fett og sjokolade.
  • Pisk eggedosis av egg og sukker.
  • Visp sjokoladeblandingen i eggedosisen i tynn stråle. 
  • Ha i ris og rør om så alt blir godt blandet. (La blandingen gjerne stå en stund til avkjøling, slik at ikke sjokoladen legger seg på bunnen, men blander seg godt med risen.)
  • Form bollene med skje og sett dem på matpapir, eller i muffinsformer.
  • La bollene stå kjølig til de er stivnet.
Kan med fordel fryses! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren. :-)